Vicente Betoret

Comenc a caminar en el PP amb, a penes, 18 anys, amb la ferma convicci de contribuir a la transformaci de la meua provncia, Valncia, de la Comunitat i d'una Espanya que avanava cap a una democrcia cada vegada ms consolidada. Convenut de la necessitat de formar part del canvi, anava compaginant la meua vocaci de servici pblic amb la meua formaci en Dret en la Universitat de Valncia i vaig exercir d'advocat durant una apassionant etapa de la meua vida, en la qual em vaig dedicar a la meua carrera professional en el sector privat. Amb la misrada Pensant sempre en treballar en un full de ruta que fera dels drets i la libertat una bandera, vaig centrar tots els meus esforos en una altra de les meues passions, el meu poble, Vilamarxant.

El municipalisme s el leit motiv de qualsevol acci poltica, s la clau de bveda que mou i commou qualsevol ideologia, motiu pel qual decid optar a l'alcladia del meu municipi en 1999, i amb a, em convert en alcalde amb noms 26 anys.

Foren 4 legislatures intenses, 16 anys de passi, entrega i esfor. La millor escola.

Per la poltica t molts camins, tants com formes de servir als ciutadans. Aix en 2007 em convet en diputat autonmic (i portaveu adjunt) a les Corts Valencianes, la casa de tots els valencians. Fou un honor treballar en la VII, VIII i IX legislatures per a fer d'esta comunitat una referncia en el mn. Per construir una societat solidria, oberta, potent, convenuda i diferent, amb la nostra idiosincrcia i fora.

Per no podem oblidar una cosa. Com tots els qui formem part del PP, tota lanostra acci de govern o d'oposici est embastada amb el fil d'un projecte democrtic distint, estable, seris i efica, que t personalitat prpia. s per a que, es fonamental la meua etapa en el partit. en 2004 pass a ser secretari general del Partit Popular de la provncia de Valncia, i, des de 2015, tinc el privilegi de ser el president d'una provncia orgullosa, de representar 266 alcaldes i portaveus que es desperten cada dia per a que la provncia de valncia, la meua provncia, siga el que hui s, una referncia dins i fra d'Espanya. I per aix continuar treballant tots els dies. Perqu "totes les grans coses sn simples, i moltes es poden expressar amb una simple paraula: llibertat, justcia, deure, esperana".